Call us on 2514578498

Home » Computerproblemen

Computerproblemen

Windows (her)installeren

Ook als particulier kunt u bij ons terecht met allerlei computerproblemen. Start uw computer niet meer goed op, of is deze traag geworden? Dikwijls wordt dit veroorzaakt door het veelvuldig installeren en verwijderen van allerlei software waardoor uw computersysteem “vervuild” raakt. Het opnieuw installeren van uw computer doet vaak wonderen.

Wanneer wij uw computer opnieuw voor u installeren wordt deze volledig voorzien van alle laatste updates en stuurprogramma’s voor uw hardware, zodat deze weer lange tijd meekan.

Malware verwijderen

Is uw computer besmet geraakt met een computervirus, spyware of andere schadelijke software? Wij kunnen deze vormen van malware op vakkundige wijze verwijderen en uw computer weer in werkende conditie krijgen.

Tevens kunnen wij u adviseren welke, veelal gratis, software u kunt installeren om het risico op besmetting van uw computer te minimaliseren.

Datarecovery

Is uw computer gecrasht of zijn de gegevens die op uw harde schijf, USB stick, of geheugenkaart niet meer toegankelijk of misschien per ongeluk gewist? Zolang de gegevensdragers niet fysiek defect zijn is het meestal nog mogelijk om de verloren gewaande gegevens nog te redden.

Ben u op deze manier belangrijke documenten of dierbare herinneringen in de vorm van foto’s kwijt geraakt? Geen paniek en neem contact op met ons. Wij kunnen u helpen om uw gegevens weer terug te krijgen.