Call us on 2514578498

Home ยป ICT Projecten en Systeembeheer

ICT Projecten en Systeembeheer

Bent u op zoek naar ondersteuning voor het uitvoeren ICT projecten en systeembeheer voor uw Microsoft server omgeving? Wij kunnen u de helpende hand bieden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een implementatie- of migratieproject vlekkeloos te laten verlopen.

Projecten

Of het nu gaat om een nieuwe Windows versie voor al uw werkstations, een migratie van uw Windows Server infrastructuur, of een migratie naar een nieuwe versie van Microsoft Office, wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Maar bijvoorbeeld ook een implementatieproject voor nieuwe printers is waar wij ruime ervaring mee hebben.

Kortom, voor al uw projecten op het gebied van Microsoft Server producten, Windows besturingssystemen en Microsoft Office kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Systeembeheer

Ook wanneer u ondersteuning of extra mankracht nodig heeft voor het dagelijks beheer van uw ICT omgeving kunnen wij iets voor u betekenen. Het beheer van uw Windows Server infrastructuur is bij ons in goede handen.

Ons uitgangspunt voor het op een juiste manier beheren van een ICT omgeving is om voor zowel uw gebruikers als uw beheerders alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Hiervoor maken we veelvuldig gebruik van allerlei zelfontwikkelde tools en scripts die het beheer en de configuratie van de noodzakelijke instellingen vergemakkelijken.

Maar ook de standaard functionaliteit van Windows Server, zoals bijvoorbeeld groepsbeleid, wordt door ons ten volle benut om het beheer zo eenvoudig mogelijk te maken.