Call us on 2514578498

Home » Maatwerk Office oplossingen

Maatwerk Office oplossingen

Huisstijl en sjablonen

Wanneer u efficiënter wilt werken met Microsoft Office, of al uw documenten aan uw huisstijl wilt laten voldoen, dan kunt u gebruik maken van diverse sjablonen in Microsoft Office. Met behulp van deze sjablonen kunt u zeer snel en eenvoudig allerlei verschillende documenten genereren. Vaak ook met slechts een minimale inspanning aan typewerk.

Op dit gebied hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in grote bedrijven, zoals zorgverzekeraars, waar jaarlijks miljoenen documenten gemaakt en verstuurd worden. Maar ook voor kleinere organisaties waar minder correspondentie verstuurd wordt, is het gebruik van sjablonen een uitstekend hulpmiddel om snel documenten te maken die voldoen aan de afgesproken huisstijl.

Maatwerk Office oplossingen

Dikwijls gaan onze sjablonen gepaard met een maatwerk oplossing voor Microsoft Office. Hiermee kunnen we een raamwerk bieden waarin bijvoorbeeld alle sjablonen geïntegreerd kunnen worden. Maar tevens kunnen we op deze manier allerlei extra functionaliteit aan Office applicaties toevoegen die het werken efficiënter en eenvoudiger maken.

Een goed voorbeeld hiervan is het opslaan van een Word document als PDF bestand. Met behulp van een maatwerk aanpassing in Word kan hier automatisch tijdens het genereren van het PDF bestand uw briefpapier worden toegevoegd. Hierdoor ziet de digitale versie van uw brief er bijzonder professioneel uit.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van onze sjablonen en ons maatwerk voor Microsoft Office verwijzen we u naar de onderstaande pagina’s:

– Office sjablonen
Gebruikersinterface op maat
PDF bestanden met briefpapier maken vanuit Word