Call us on 2514578498

Home » Maatwerk Office oplossingen » Gebruikersinterface op maat

Gebruikersinterface op maat

De introductie van de nieuwe gebruikersinterface in Office vergde voor heel wat mensen enige tijd om gewend aan te raken. Men was vaak bezig om bepaalde functies die men in de vertrouwde menu structuur feilloos wist te vinden terug te zoeken, waarmee veel kostbare tijd verloren ging. Een gebruikersinterface op maat die de meest gebruikte functies direct beschikbaar maakt, zonder te hoeven zoeken, biedt hierbij uitkomst.

Maar ook voor de mensen die wel snel hun weg in de nieuwe lint structuur wisten te vinden is een op maat gemaakt lint een welkome aanpassing waarmee sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Alle functionaliteit die veel binnen uw bedrijf gebruikt wordt kan prominent op het lint geplaatst worden zodat deze functies met één muisklik voor iedereen toegankelijk zijn.

[Terug naar boven]

Geïntegreerde sjablonen

Alle sjablonen die binnen uw bedrijf gebruikt worden kunnen in een menu structuur worden opgenomen. Deze structuur kan ook volledig dynamisch gemaakt worden. Zodra er nieuwe sjablonen beschikbaar worden gemaakt worden deze ook automatisch in de menu structuur weergegeven.

[Terug naar boven]

Helpfunctie

Speciaal voor gebruikers die overstappen van een oudere versie van Office naar de nieuwe versie biedt Microsoft een interactieve helpfunctie. De toegang tot deze helpfunctie kunnen wij ook in het lint beschikbaar maken zodat men ten allen tijde hier de beschikking over heeft en op kan terugvallen.

[Terug naar boven]

Extra functionaliteit

Eventueel kan er zelfs extra functionaliteit aan het lint worden toegevoegd. Functionaliteit die niet standaard in Office aanwezig is, maar die wel van toegevoegde waarde kan zijn en het werken met Office makkelijker en gebruikersvriendelijker kan maken. Bijvoorbeeld het plaatsen van een handtekening in een document.

[Terug naar boven]

Overige mogelijkheden

Zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden om Office applicaties aan te laten passen naar uw wensen en eisen. Wilt u meer hierover weten? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

[Terug naar boven]