Call us on 2514578498

Home ยป Opleidingen en Workshops

Opleidingen en Workshops

Trainingen op maat

Voor bedrijven bieden wij diverse opleidingen en workshops die op maat gemaakt zijn. Tijdens een intakegesprek gaan wij samen met u bepalen welke onderwerpen er tijdens de trainingen aan bod dienen te komen. Op basis hiervan schrijven wij het lesmateriaal.

In het lesmateriaal gebruiken wij voorbeelden en schermafdrukken zoals binnen uw bedrijf gebruikt worden. Voor uw medewerkers is het lesmateriaal daarom zeer herkenbaar en sluit naadloos aan op de praktijk. Ons lesmateriaal is hierdoor zeer goed te gebruiken als naslagwerk en kan ook door toekomstige medewerkers gebruikt worden om zich snel in te werken.

Het lesmateriaal wordt tevens digitaal (in PDF formaat) aan u aangeboden, zodat u hier altijd over kunt beschikken. U bespaart hiermee kosten omdat het lesmateriaal niet voor al uw medewerkers afgedrukt hoeft te worden. Ook zijn wij altijd bereid om het lesmateriaal aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen zodat uw medewerkers steeds een versie hebben die up-to-date is.

Bespaar op uw opleidingskosten

Voor al onze trainingen geldt dat u betaalt per dagdeel (4 uur) en niet per deelnemer. Standaard hanteren wij een maximaal aantal van 12 cursisten. In overleg kan hier van afgeweken worden.

Eventueel kunnen wij de trainingen in de avonduren verzorgen. Het volgen van een training hoeft dan niet ten koste te gaan van de productiviteit van uw medewerkers.

Bij voldoende afname van het aantal dagdelen voor een training is het op maat maken van ons lesmateriaal geheel kosteloos.

Training op uw eigen locatie

Wanneer uw bedrijf over een geschikte trainingsruimte beschikt, kan desgewenst de training op uw eigen locatie worden gegeven. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers gebruik maken van uw eigen IT omgeving en het geleerde meteen in praktijk kunnen brengen.

Daarnaast levert het een fikse besparing op. Niet alleen bespaart u de kosten van een externe locatie en de extra reiskosten van uw medewerkers, maar ook de facilitaire kosten zoals koffie/thee en lunch.